Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (7.17 secunde)
Basescu a telefonat la spitalul de urgenta Floreasca in noaptea tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase pentru a se interesa de starea pacientului. Nu de grija sinucigasului a sunat, ci de teama de consecintele pe care le-ar avea pentru el moartea lui Nastase.
Emma Nicholson l-a vizitat pe Adrian Nastase la inchisoare Emma Nicholson a venit in Romania pentru a-l vizita, la Jilava, pe fostul premier Adrian Nastase. Emma Nicholson a fost raportor in Parlamentul European si a fost o apropiata a lui Adrian Nastase, scrie Antena 3.
Nastase, la prezidiul Congresului PSD Adrian Nastase va participa la lucrarile Conventiei PSD din 20 aprilie. Din informatiile noastre, fostul premier va sta la prezidiu alaturi de ceilalti fosti presedinti ai partidului, prezenta la sa Conventie fiind unul dintre pasii facuti de Nastase pentru revenirea in politica.
Ilie Nastase are probleme grave de sanatate! ... Dupa ce in 2015 s-a operat laparoscopic de hernie inghinala, recent, Ilie Nastase a ajuns din nou pe mana medicilor. ... Brigitte si Ilie Nastase s-au casatorit in noiembrie 2013, iar de atunci au trecut prin mai multe episoade furtunoase.
Iliescu si gasca lui Nastase. Care Nastase, fericire mare: ... Unu - zero pentru Nastase. ... Cert este ca, atat Iliescu, cat si Nastase s-au facut de mai mare bascalia.
Basescu a depus juramantul, Nastase si-a scos un post de Doamne-ajuta: ... Adica, dupa toata agitatia si toate declaratiile contra, Nastase a iesit la rampa cu un discurs de invingator. ... Domnul presedinte Nastase are consolarea ca este presedinte.
Vacaroiu la Senat, Nastase la Camera Deputatilor si Bejinariu premier interimar. Basescu a acceptat propunerea lui Nastase, care, pe de alta parte, s-a grabit sa-si dea demisia din fruntea Executivului. ... - intre Basescu si Nastase.
ori e Iliescu, ori e Nastase; ... Iliescu a stiut dintotdeauna ca are un ascendent asupra lui Nastase si a incurajat ascensiunea acestuia.
Adrian Nastase, presedintele PSD, a acceptat provocarea "Jurnalului National” alaturindu-se politicienilor care scriu, saptaminal, un editorial pentru acest cotidian.
Suspendarea lui Nastase din conducerea PSD este si rezultatul luptei cercurilor de interese si de putere din partid, care au gasit astfel o metoda de a scapa de cel in fata caruia nu aveau puterea nici macar sa ridice privire, dar nu sa mai ia pozitii.
Presedintele Camerei Deputatilor, domnul Adrian Nastase este reprezentantul de marca al celei de-a doua generatii de lideri politici formati in FSN/FDSN/PDSR/PSD, dar si al generatiei celor care au fost groparii ideii de social-democratie, de Stanga romaneasca.
Nu vreau sa-l atac sau sa-l judec pe Adrian Nastase; ... In fond, Nastase n-a fost acuzat; ... Si, la drept vorbind, nu cred ca Nastase e singurul corupt sau cel mai mare.
Amicul sau, Geoana, care prin influenta socreasca a devenit foarte revolutionar, i-a reprosat barbateste lui Nastase ca n-a intocmit bine declaratia de avere. ... In fond, Nastase s-a orientat bine, caci a mosteni ceva nu e un caz penal, daca acea mostenire a existat in realitate.
Preumblarea jurnalistilor prin apartamentul lui Nastase pune in evidenta, prin ineditul ei, o multime de teme de reflectie.
Adunati la ceas de seara in Hotelul Confort din Otopeni, sefii de filiale pesedisti s-au lepadat de fostul lor sef Adrian Nastase.
Presat de colegii din PSD, Nastase si-a pus revolverul politic la tampla si a apasat tragaciul. ... Pentru partid, "remorca-Nastase", dinaintea alegerilor, se transformase in "piatra de moara-Nastase".
Sa luam de pilda cazul familiei Nastase, careia i se atribuie acte grave de coruptie. ... Evident, noi nu plecam de la premisa ca familia Nastase este vinovata; ... Domnul Nastase si-a ales o aparare putin inspirata.
Democrat-liberalii sunt decisi sa-l ingroape pe politicianul Adrian Nastase. Strategii acestui partid au gasit in refuzul deputatului Nastase de a demisiona din Parlament un bun cal de bataie pentru a convinge electoratul ca fostul prim-ministru al Romaniei nu merita nici macar un vot.
Ambitia Romaniei este ca Germania sa devina partenerul sau economic numarul unu, in conditiile in care parteneriatul propus Germaniei poate fi decisiv pentru aducerea economiei romanesti la nivelul de competitivitate al economiilor din tarile Uniunii Europene, a declarat, ieri, la Conferinta germano-romana pentru investitii de la Essen, premierul Adrian Nastase.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
google-analytics.com